Vidensdatabase
Moesborg NET-UP > Help Desk > Vidensdatabase

Søg hjælp:

» Artikler i denne kategori:

FTP adgang til server Artiklen er bedømt 3.0/5.0
Vi tilbyder IKKE en almindelig FTP adgang til serveren (dette er grundet sikkerhed) Vi tilbyder derimod en adgang via sFTP. Det betyder at du skal have et brugernavn, et password OG en nøglef...
Opsætning af mail Artiklen er bedømt 2.6/5.0
Med nedenstående informationer har du alt hvad du skal bruge for at sætte din mail op i din mail klient. Secure SSL/TLS indstillinger(Anbefalet)

» Top Vidensdatabase artikler: Visninger

Powered by Help Desk Software HESK, in partnership with SysAid Technologies